אלפים בהפנינג העצמאות הגדול של בנימין

במתחמי ההפנינג שפתחה מועצת בנימין נמצאים כבר אלפים. ישראל גנץ: "חוויה נהדרת לפגוש כאן חוגגים ישראלים רבים"


חוגגים עצמאות

המועצה האזורית בנימין ומתנ"ס בנימין מזמינים את הציבור להגיע עד לשעה 16:00. אלפים כבר נמצאים במתחמים החוויה השונים וכן במסלולי הטיולים. 

בשלשה מוקדים נפרסו מתחמי בילוי ואתגר למשפחות: באתר שילה הקדומה עומד פארק חבלים מותאם לכל הגילים לצד חניון צה"ל עם מיצגים מרהיבים, מתקנים לילדים, סדנאות וסיורים במיצגי המשכן.  יש להגיע ולחנות בצומת שילה ולעלות על שאטלים לאתר.

בשער בנימין נהנים המבקרים מאומגה ומקירות טיפוס, ממתחם מתנפחים ומשחקים. 

הפנינג נוסף מתקיים גם בחוות שדה אפרים שבמערב בנימין, עם סדנאות טבע, פינות ליטוף, מופע חיות, רכיבה על סוסים, מעגל מתופפים וסיורי תצפית והדרכה. 

בנוסף, ביער נווה צוף עומד מתחם פיקניק מאובטח.

מבקרים מגיעים גם  למסלולי טיול שבמהלכם הפעלות והדרכות למשפחות שהעמידה המועצה. בנחל פרת, בנחל שילה, ב"שביל המעיינות" ובהר הכוכב.

ראש המועצה ישראל גנץ שמבלה גם הוא באתרים אמר "מחמם את הלב לראות משפחות רבות, ילדים וישראלים רבים כך כך חוגגים עצמאות למדינת ישראל בכמה וכמה מקומות בחבל בנימין. אין כמו לחגוג למדינת ישראל בלב ארץ ישראל"