יעל אורן, מנהלת מחלקת מעונות
מנהלות המעונות בבנימין התכנסו לבוקר של כיף לציון סיום השנה. לאחר ארוחה דשנה מעשה ידי כל אחת ואחת, התיישבו כולן לסדנא "תעשי כלים" של ישעיה קוריק. כל מנהלת קיבלה כלי מקרמיקה וצבעה אותו בצעים וקישוטים שונים.
מחלקת מעונות נפרדה ממנהלת מעון נחליאל – רחל בן ישי שפרשה לגמלאות, ומעפרה גבריאלי – מדריכה חינוכית של המעונות שפרשה לגמלאות גם היא.
רחל הקימה את מעון נחליאל לפני 7 שנים - מעון שהחל בתוך קרוואן חשוך וקטן ועבר למבנה קבע מואר ומעוצב בטוב טעם. עבודתה התאפיינה בשימת דגש על החינוך לילדים הרכים – חינוך לערכים ולאסתטיקה והכל מתוך אהבה רבה לכל ילד וילד.
עפרה גבריאלי התחילה את דרכה במעון פסגות כמטפלת לפני 33 שנה. משם התקדמה למנהלת ולהדרכה של צוותי מעון. היא השפיעה מחותמה על מעונות רבים ברחבי בנימין, להם העניקה ממשנתה החינוכית וניסיונה הרב. הצלחה רבה שלוחה להן בפרק החדש של חייהן.