דלג לתוכן העמוד
106 זימון תורים
naggish
ארנונה וגבייה
חינוך
תשלומים
מועצה דתית
הנדסה
וטרינריה
עסקים
שירותים חברתיים

פורום העסקים של בנימין הושק בכנס חגיגי בנוכחות 400 בעלי עסקים קטנים וגדולים מכל רחבי בנימין, ובמעמד השרה לשוויון חברתי גילה גמליאל

כשהתבקשו כל בעלי העסקים שהגיעו להשקת פורום העסקים בבנימין, לקום ממקומם, להסתובב בחדר ולחלק כרטיסי ביקור, זה היה הרגע בו הובן עד כמה שהאירוע הזה חשוב ומתבקש, ואיך ייתכן שלא קרה קודם. הפנים האירו, המפגשים היו חמים, והתרגשות חגיגית הייתה באוויר.

 

400 בעלי עסקים מבנימין התכנסו למפגש ראשון מסוגו - השקת פורום עסקים בנימין -  שמאחוריו מחלקת רישוי עסקים במועצה עם בעלי עסקים רבי יוזמה וכישרון המובילים את הפורום, ובשיתוף החברה לפיתוח מטה בנימין ומעוף של משרד הכלכלה. השרה גילה גמליאל, אורחת הכבוד באירוע, הכריזה כי אפשר לנצח את ה-BDS: "אין סיבה שעסק קטן או בינוני הפועל ביהודה ושומרון יוגבל רק ללקוחות ביהודה ושומרון. המסחר המקוון מגשר על מרחקים גיאוגרפים, ויאפשר לעסקים קטנים ובינוניים ביו"ש להציע את מרכולתם לכל אזרחי ישראל ואף לעולם כולו. עולם דיגיטלי מאפשר מסחר מקוון ואפשר לנצח את ה-BDS".

 

הכנס כלל הרצאות מקצועיות מרתקות ופתח צוהר לאפשרויות עסקיות של בעלי עסקים וקולגות. שושי צוברי, מנהלת מחלקת רישוי עסקים במועצה, אמרה כי אירוע זה הוא רק ראשית הדרך, וכי הפורום יהווה בית מעצים ומפתח לכל העסקים בבנימין.